» Om SjoveOrd.dk
Her kan i finde svar på nogle af de mange spørgsmål som nogle af jer måske sidder med derude.

Hvorfor?
Det var sommerferie og der var ikke så meget andet at lave...

Men... hvorfor??
Det var en gammel ide der vendte tilbage til mig. Det startede med en lille leg, hvor vi fandt på de særeste ord, til stor morskab. I 2002 blev der lavet en ordgenerator der var hyldende skæg, men af en eller anden grund blev glemt igen. Blev mindet om det hele igen i sommeren 2005, og besluttede med det samme at dele galskaben med andre.
Siden her er lavet i august 2005 og undergik en stor opdatering blot en uge senere!

Hvad er meningen med SjoveOrd.dk
Der er ingen mening, og det er bestemt ikke meningen at ordene skal give mening! Læn dig tilbage og klik dig igennem de mest underlige og finurlige og, hvis du når hele arkivet igennem uden så meget som at smile gir' jeg en omgang!

Hvad er alt det der stemme-stjerne-halløj
Da det kunne være meget sjovt at se hvilke ord i synes godt om er rating-delen er stor del af SjoveOrd.dk. Brug dem så vi kan bringe jer de sjoveste ord hver eneste uge. Og husk at melde dig til vores nyhedsbrev så du kan dem før din fakta-medarbejder!

Beskyttelse af personlige oplysninger
Din IP bliver logget for at holde styr på hvilke ord du har stemt på, så du ikke hele tiden får de samme ord. Derudover din e-mail hvis du er meldt til nyhedsbrevet. Ingen informatiner, herunder IP, e-mail adresser eller anden bruger-relateret data vil blive videregivet til andre eller på nogen måde brugt til andre formål end hvad der fremgår på siden.


Features
» Hall of fame
Sjovhedsmail
FÃ¥ de sjoveste ord direkte i indboksen hver uge!
Meetcard.com
FÃ¥ tilsendt gratis visitkort og meget mere!
Spred rygtet
Fortæl venner og familie om vores sjove ord.
© SjoveOrd.dk 2005 - Påtager sig intet ansvar!